Musicaliber Showkor er et sjovt, udviklende og ambitiøst kor, der primært synger musicalnumre af forskellig art og generelt er inspireret af musical-genren. Der bliver hentet inspiration fra mange forskellige musicals, og der bliver derfor sunget mange forskellige genrer så som rock, pop, jazz etc.
 
Showkoret er til for at hjælpe med at udvikle sang, teknik, gehør og generel performance, og der er rig mulighed for at udfolde sine sangmæssige kundskaber i trygge, imødekommende og udfordrende rammer med masser af højt humør.
 
Nye medlemmer optages løbende, og det tilbydes altid en prøvegang. Det er ikke et krav at man er medlem af foreningen for at deltage i showkoret men det anbefales.
 
Anne-Mette Strandgaard er korets leder. Hun er konservatorie-uddannet med kor-ledelse som hovedfag. Hun har ledet forskellige kor og har selv tidligere været en del af Musicaliber. Showkoret øver torsdage fra 19.30 - 22.00 i Nordkraft og har 45 lektioner pr. sæson.
 
Da Showkoret er et separat tilbud, er der et særligt kontingent på 825 kr. pr. sæson, dvs. 19 kr. pr. lektion (532 kr. pr. sæson for studerende, ledige eller efterlønnere, dvs. 12 kr. pr. lektion) Alle, der ønsker at deltage i Showkoret, skal igennem en optagelses-prøve, som afholdes af korlederen. Dette er for at sikre at koret lever op til Musicalibers standarter samt sørge for, at deltagerne ender i de rette stemmegrupper.
 
Desuden opkræves der et kopigebyr på 50 kr. pr. halvår. Er showkorsdeltagere medlem af Musicaliber får man dog 50% rabat på kopigebyr + de øvrige medlemsfordele.
 
Tilmelding til Showkoret kan ske ved at sende en mail med navn, alder og stemmetype til: musicalibershowkor@gmail.com ellers ved at udfylde formularen herunder.

Under feltet "besked" bedes du udfylde alder og stemmetype.

Showkor tilmelding
 
 
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com