Om os

Musicaliber Aalborg er en teater- og musicalforening med hjemsted i Aalborg. Foreningen arbejder bl.a. med at opsætte musicals på højt niveau med amatører som de centrale aktører. Vi har tidligere opført forestillingerne som 'Hair', 'Dracula', 'Company', 'Rent' samt 'Atlantis' i to forskellige versioner - senest 'Chicago' i februar 2016, opført på Det Hem'lige Teater. Vi har også opført musicalen 'Alex' som er skrevet af en af foreningens egne medlemmer, teaterkoncerten 'Famous' samt 'Get Famous', som var en komponistkonkurrence for nye talenter i Nordjylland. Efter en kortere pause efter forestilingen 'Rent' i 2008, var vi igen klar med en forestilling i marts 2011 hvor det belv til forestillingen 'Aida'. Efterfølgende har der været forestilling hvert forår, bl.a. med forestillingen 'Blood Brothers' i 2012.

Vi forsøger altid at lave en unik fortolkning af forestillingerne i den grad rettighederne tillader det, og vi forsøger hver gang at sikre publikum og de medvirkende en ny og spændende oplevelse med lokale talenter på scenen.

Lykkes det for os?

Musicaliber Aalborg er en stor dynamisk gruppe unge med et højt ambitionsniveau. Flere af de unge talenter, der har været på scenen for Musicaliber Aalborg har efterfølgende været i stand til at skabe sig en karriere på de skrå brædder over hele landet, inden for forskellige genrer som teater, musicals, bands, TV shows med mere. Noget vi, som en talentudviklende forening, naturligvis er meget stolte af. Netop fordi udvikling af lokale talenter er et af foreningens primære formål.

Hvem er medlemmer?

Musicaliber Aalborgs medlemmer er hovedsagelig de personer, der har været med i tidligere forestillinger. Da vi har optagelsesprøve til alle vores musicalopsætninger, har vi i dag en medlemsskare med et højt niveau - et niveau vi er meget stolte af.

Foreningen er åben for alle, der har lyst til at prøve kræfter med musicals - enten på scenen, i orkesteret eller bag kulisserne. Til nogle af de mindre shows kan man deltage uden optagelsesprøve, til gengæld skal alle interesserede til optagelsesprøve til den næste musical - også selvom de tidligere har stået med en hovedrolle!

Showkor

Showkoret er et tilbud i foreningen, der kører ved siden af årets musical. Det er et sjovt, udviklende og ambitiøst kor, der primært synger forskellige musicalnumre. Der bliver hentet inspiration fra mange forskellige musicals, og således vil der blive sunget mange genrer f.eks. rock, pop, jazz etc. 
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com