Om forestillingen

Musicaliber spiller i år vores 19. forestilling - jukeboks-musicalen ”All Shook Up”.

Vi har valgt, at give publikum en ordentlig indsprøjtning af humor, forelskelser, forvirringer, forklædninger og forvekslinger i bedste Shakespeare stil og ikke mindst Elvis Presleys uforglemmelige musik.

Vi befinder os i Amerika i 1955 i en lille flække, ingen nogensinde har hørt om. Byen har alt, hvad man kan forvente af en lille flække i midtvesten: I autoværkstedet arbejder drengepigen Natalie med sin far, Jim. Byens værtshus bliver drevet af Sylvia med hjælp af sin datter, den rastløse Lorraine. Den smukke Miss Sandra har lige åbnet et museum, ingen gider at besøge, og det hele bliver styret med hård hånd af borgmesteren Matilda og sheriffen Earl. Alt ånder fred og idyl. Men så kommer uromageren Chad til byen...
 
Vores cast består i år af 18 dygtige skuespillere i alderen 16-36, med vidt forskellige grader af erfaring, fra nybegynder til veteran, på en scene. De har alle været super seje til altid at tage ja-hatten på, ligegyldigt hvilken udfordring der er blevet smidt i deres retning, om det så har været et hurtigt trin, det høje C eller at skulle slæbe rundt på en super tung motorcykel. Det kan mærkes.

Så publikum kan bare læne sig tilbage, nyde turen tilbage til Elvis' tid og gøre sig klar til at blive ”All Shook Up”.
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com