Nyheder

Køb billetter til RENT! 
03-02-2019
Vores billetsalg til RENT er nu gået i gang. De kan købes via nedenstående link:
...

DECEMBER ER HER ENDELIG! 
01-12-2018
Prøverne på RENT er i fuld gang, men julehumøret har sneget sig ind i prøvelokalet, så derfor vil vi gerne hjælpe dig med at komme i den helt rigtige julestemning.

Det gør vi med en ADVENTS-KONKURRENCE her på Facebook hver søndag, fra den 1. december til den 24. december, hvor du har muligheden for at vinde 2 billetter til RENT, som spiller på Det Hem?lige Teater, 9. marts ? 23. marts 2019.

Så hold øje me...

Slut med auditions 
16-09-2018
Så er vi færdige med auditions til RENT! De to sidste søndage har Den Rytmiske i Nordkraft summet af liv og spænding fra de i alt 40 auditiondeltagere - 22 piger og 18 drenge.
 
KLUMP er meget begejstrede over det generelle høje niveau, som har været til stede og de siger, at det bliver svært at sætte det endelige cast.
 
Vi siger mange tak til alle deltagere og ønsker dem alle en "god mail"!
...

Tag til audition på 
07-08-2018
Musicaliber inviterer hermed til audition d. 9/9 og 16/9, 2018 på vores næste forestilling "RENT".

Vi søger en bred gruppe af sangere, skuespillere og dansere. Så hvis du bare har den mindste erfaring med en af delene, eller bare gerne vil prøve kræfter med en musical, så skynd dig og tilmeld dig audition her.

Lidt om forestillingen:
RENT er en inspirerende musical om venner og kunstnere der kæmper med afhængighed, fattigdom, AIDS og ? mest...

Næste sæsons forestilling 
02-08-2018
Kære alle!
 
Efter en lang ventetid, kan vi nu endelig løfte sløret for næste sæsons forestilling. Den er fyldt med ?KÆRLIGHEDSTID? og samtidig er der store problemer med at få betalt ?HUSLEJE?. Forestillingen blev også spillet af Musicaliber i 2008...

Så, hvis du ikke allerede har gættet det, så spiller Musicaliber Aalborg den prisvindende musical ?RENT?, i sæsonen 2018/2019 p&arin...

Ny lokation på Generalforsamlingen 
26-04-2018
Kære alle!
 
Vi skriver en kort opdatering for at fortælle jer at vi har fået nyt lokale til vores Generalforsamling d. 19/5-18. Dagsordenen forbliver den samme.
 
Den nye lokation er Den Rytmiske Nordkraft, Teglgaards Plads 1, niveau 7, 9000 Aalborg.
 
Håber at se jer!
...

Indkaldelse til Generalforsamling 
19-04-2018
Så er det blevet tid igen. Skulle man ved tilfælde ikke have fået vores indkaldelse på mail, gør vi også opmærksom på her, at der indkaldes til generalforsamling d. 19/5. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet her så I får besked om alle de ting der foregår i foreningen!
 
 
Indkaldelse til Generalforsamling
Musicaliber inviterer hermed til generalforsamling d. 19/5 klokken 12.00 på Skydebanevej 9, 9000 Aalborg

D...

Euforisk forløsning 
18-02-2018
Efter en lang og sej kamp stod det 17 mand store cast og 7-mands orkestret klar på scenen sammen med teknikken, klar til at blæse premierepublikummet bagover. Hvis vi selv skal sige det, syntes vi at det var rimelig vellykket, men læs da selv her hvad Martin Berthelsen havde at sige om forestillingen:
 
?Heathers?
Hvad er nu det for noget ?
Store er forventningerne, når man træder ind på ?Det hem?lige teater?, for at se hvad...

Læseprøve 
08-10-2017
Så kom der endelig gang i produktionen på Heathers. Efter en hård og lang audition proces, fandt instruktørerne de helt rigtige mennesker til rollerne, og de har allerede haft den første smag på materialet. Der er lige blevet afholdt læseprøve, hvor manuskript (oversat af Betinna Bjeldbak og Torben Skov) og musik er blevet læst og lyttet igennem og diskuteret over en kop kaffe.
 
Man skal selvfølgelig lade være med at s
...

En ny sæson 
19-07-2017
En mytisk ondskab er på vej til Aalborgs kulturliv - i hvert fald hvis man spørger Veronica Sawyer. I den nye musical, Heathers - The Musical bliver der i hvert fald ikke sparet på ord til at beskrive de tre ledeste tøser på Westberg High: Heather, Heather og Heather.
 
Forestillingen er løst baseret over filmen Heathers, skrevet af Daniel Waters som omhandler den unge outsider Veronica som har sin daglige gang på Westberg High, hvor de tre H
...

Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com