KLUMP

Instruktør, Kim Brandt

Kim Brandt begyndte sin karriere på de skrå brædder i 1985. Siden 1998 har han levet professionelt som skuespiller, sanger, instruktør, underviser og dubber i forskellige sammenhænge. 

Kim har medvirket i forestillinger på bl.a. Fredericia Teater (Aladdin, Chess), Aarhus Teater (Miss Saigon, Guys & Dolls, Peter Pan m.fl.) Herning Kongrescenter (Les Miserables, Beauty & the Beast, My Fair Lady m.fl). Siden 2007 har han instrueret en del forestillinger rundt om i landet og hermed også Musicalibers "Spring Awakening" tilbage i 2014. Vi glæder og til at byde Kim velkommen tilbage til Aalborg!

 
 

Koreograf, Maria Anker Jensen

Dans er og har altid været Marias store passion. Hun startede med at danse som firårig og kan i dag danse både pardans, standard, latinamerikanske danse og hiphop, men præcisere sig som hiphop og waacking danser. Hun er uddannet danser på Flow Dance Academy og har undervist, både i Nordjylland og København.

Maria har koreograferet dans til konkurrencer, modeshows og diverse andre shows, men vores "All Shook Up" sidste år var hendes første musical-koreografi, hvilket faldt hende meget naturligt, da hun selv har medvirket en del i musicals i Hjørring.

 
 

Vocalcoach/Korleder, Gunnva Jóhannisardóttir

Gunnva er det nyeste medlem i vores Musicaliber-instruktørteam. I 2019 modtog hun sin bachelor i sang og korledelse. På nuværende tidspunkt er Gunnva i gang med at udvide sin uddannelse med en kandidat i sang og musik på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor hun også selv er bosat. Udover at undervise arbejder Gunnva med sangskrivning og synger i sit eget band, GUNVA. 

Genremæssigt dyrker Gunnva soul, pop, r&b og folk - men er samtidig meget åben over for de mere uvante genrer. Hun vil heller ikke kalde sig selv en musicalekspert, men hun kan lide genren og glæder sig til at dykke ned i det såkaldte "Broadway-repertoire", som hun allerede er startet på, da hun lige nu er barselsvikar hos Musicaliber Showkor.

 
 

Kapelmester, Andreas Bek Mortensen

Andreas er freelance keyboadspiller, bosat i Aalborg. Med dybe rødder i blues, pop og folk er det hans ekspertise, men hans erfaring og alsidig tilgang som musiker, gør at han kan omsætte sig til de fleste genre og situationer.

Andreas er en erfaren LIVE-musiker og har turneret i Danmark og Tyskland, samt spillet til koncerter ved: MotoGP Spielberg (Østrig), Haring Rock (Holland), Hafengeburtstag Hamburg (Tyskland) Spot Festival, Hansted Live, Den Fynske Landsby, and Thy Rock. Så det at stå på store scener og optræde foran et stort publikum, er en naturlig ting for Andreas. For tiden arbejder Andreas med kunstnere som Vingard, Caroline Marie, R.Noor og bands som Bryan Adams Tribute og Soulkompagniet.

Andreas er også ved at være en fast del af Musicaliber, da dette er hans 4 forestilling som kapelmester.

 
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com