Handling

KULT, KITCH OG KØDÆDENDE PLANTER

1. akt
På Skid Row i den dårlig ende af byen ligger Mr. Mushniks faldefærdige blomsterbutik. Via de tre gadetøser Crystal, Ronette og Chiffon møder vi nørden Seymour, der arbejder i blomsterbiksen, under hårdhændet vejledning fra ejeren Mr. Mushnik, der samlede Seymour op på gaden da han var barn og lod ham gå til hånde i butikken. Seymour er hemmeligt forelsket i butikkens anden ansatte, den smukke og uskyldige Audrey, der desvære kommer sammen med den sadistiske tandlæge Orin.

Seymour finder en dag en ny planteart som han passer og plejer, indtil den havner som hovedattraktion i butikken. Den besynderlige lille plante får navnet Audrey II. Stik imod alles forventninger stormer kunderne til for at se Seymours fremmede og interessante plante. Mr. Mushnik der er begejstret for de mange kunder og deres penge er lykkelig, så da planten pludselig gør tegn på at visne, bliver det Seymour`s ansvar at redde butikken. En sen aften i butikken må Seymour til sin rædsel erfare at den eneste måde at stille den lille plante tilfreds er at fodre den med sit eget blod.

Planten vokser sig større og større, forretningen blomstrer og Seymour bliver navnet på alles læber. Alt virker som idyl, med undtagelse af Audreys tiltagende blå mærker og småskræmmer, lige indtil Audrey II afslører for Seymour, at ikke bare kan den tale, den kan også hjælpe ham til at få at hvad hjertet kan begære, inklusiv Audrey. Prisen: Mere blod... Den paniske Seymour må finde en person han kan fodre til planten, for ikke at miste alt og valget falder på Audrey`s psykopatiske og voldelige tandlæge-kæreste.

2. akt
Livet går videre i butikken og da Orin nu pludselig er forsvundet, tør Seymour endelig bekende til Audrey hvad han føler. Her kunne det hele så ende lykkeligt, men Mr. Mushnik har desvære fundet ud af at det er Seymour der står bag Orins forsvinden og aftaler at lade Seymour slippe i bytte for den nu enorme Audrey II. Det kommer aldrig så vidt og Mr Mushnik må ende sine dage i gabet på den sultne plante.
Nedslået og desperat kæmper Seymour imod en hob af pressefolk, botanikere og forretningsmænd der vil have del i Audrey II’s succes og beslutter sig til sidst for at efterlade planten og stikke af med Audrey. Alt sammen fører det til mere blod, død og ødelæggelse, og så lige verdens undergang...

Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com