Den kunstneriske ledelse

Instruktør: Lilje Windbirk

Lilje Windbirk er uddannet ved TeaterStudio, skuespillerskolen for film og teater i 1999. Hun har erfaring inden for både teater, film, tv, reklamer og ikke mindst musicals. Hun blev i 2013 desuden optaget på Dramatiker Væksthus som er en uddannelse hun færdiggør i løbet 2015. Hun afholder diverse workshops i drama, kropssprog og kommunikation for alle aldersgrupper, samt instruerer forestillinger for børn og unge. Lilje har især stor erfaring med at instruerer musicals. 

 

Læs mere om Lilje på hendes hjemmeside: www.liljewindbirk.dk

 

Kapelmester og vokalcoach: Lene Rom Frederiksen

Lene Rom Frederiksen har igen i år sagt jeg til at være kapelmester og vokalcoach hos Musicaliber, og hun glæder sig til at kaste sig over arbejdet med Chicago. Lene har været kapelmester, organist, korleder m.m. rundt om i det nordjyske og er en musikalsk veteran, som Musicaliber finder nødvendig på en post, der er altafgørende for en musicalforestilling. Tidligere har hun været kapelmester afløser på Aalborg Teater, hvilket understreger niveauet, som hun er vant til at beskæftige sig med.

 

 

Koreograf: Philippa Lund Frederiksen

Philippa Lund Frederiksen er dette år koreograf på Musicalibers opsætning af Chicago. Philippa har de sidste 2 år gået på Musical Talentskolen i Viborg og undervist i diverse dansestilarter ved Viborg Sportsdanserforening. Derudover har hun fået danse-undervisning fra hun var 7 år gammel. Philippa har været aktuel som danser ved det Kongelige Teaters teaterpiloters afgangsshow og i musicallen Legally Blonde i Viborg.

 

  

Kostumier: Peter Bonnén

Peter Bonnén er uddannet fra AlexandraSkolen for skrædderi og konfektion i 1999. Peter har i mange år beskæftiget sig med tøj og kostumer i alle afskygninger. Han har i en årrække været fast skrædder/kostumier på Himmerlands Teater, og siden 2012 har han slået sine folder på Aalborg Teater som påklæder. Peter Bonnén har virkelig sans for detaljer, og ikke en syning går på scenen uden hans kyndige øjne har sagt god for den. Når Peter designer kostumer sætter kun fantasien grænser.

Læs mere om Peter Bonnén på hans hjemmeside    www.peterbonnen.com

Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com