Den kunstneriske ledelse

Instruktør: Ashok Peter Pramanik

Ashok Peter Pramanik blev færdiguddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2009 og er sidenhen blevet fastansat hos Aarhus Teater, hvor han har medvirket i stykker som bl.a.: ”Brødrene Løvehjerte”, ”Hamlet” og ”Frankenstein”. Ashok Peter Pramanik er næsten ny i faget som instruktør, og vil få mulighed for at vise sit talent og slå sine folder hos Musicaliber, hvor vi har stor tiltro til at han vil få succes.
 
Læs mere om Ashok Peters Pramanik på hans hjemmeside: www.pramanik.dk

  

Kapelmester og vokalcoach: Lene Rom Frederiksen

Lene Rom Frederiksen har været kapelmester, organist, korleder m.m. i flere årtier rundt om i det nordjyske og er en musikalsk veteran, som Musicaliber finder nødvendig på en post, der er altafgørende for en gennemkomponeret forestilling. Tidligere har hun været kapelmester afløser på Aalborg Teater, hvilket understreger niveauet, som hun er vant til at beskæftige sig med.

 

 

 Koreograf: Kathrine Lundorff

Kathrine Lundorff er uddannet fra Millennium Performing Arts i 2012 og har bred erfaring indenfor både teater og TV. Kathrine har 10 års danseerfaring indenfor stilarterne: Standard, latin og Rock´n´Roll, og er dermed godt kvalificeret til at varetage opgaven som koreograf. Tidligere har Kathrine arbejdet på Musical Viborg som koreograf på deres opsætning af "Our House" og sidste år var hun koreograf på Musicalibers opsætning af ”Spring Awakening”.

 

 

 Kostumier: Peter Bonnén

Peter Bonnén er uddannet fra AlexandraSkolen for skrædderi og konfektion i 1999. Peter har i mange år beskæftiget sig med tøj og kostumer i alle afskygninger. Han har i en årrække været fast skrædder/kostumier på Himmerlands Teater, og siden 2012 har han slået sine folder på Aalborg Teater som påklæder. Peter Bonnén har virkelig sans for detaljer, og ikke en syning går på scenen uden hans kyndige øjne har sagt god for den. Inspirationen til årets kostumer har han hentet både fra Bibelen, The Matrix, Hunger Games, Egyptens og Mellemøstens historie.
 
Læs mere om Peter Bonnén på hans hjemmeside    www.peterbonnen.com
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com