Den kunstneriske ledelse

Instruktør Kim Brandt

Kim Brandt begyndte sin karriere på de skrå brædder i 1985. Siden 1998 har han levet professionelt som skuespiller, sanger, instruktør, underviser og dubber i forskellige sammenhænge.

Kim har medvirket i forestillinger på bl.a. Fredericia Teater (Aladdin, Chess), Aarhus Teater (Miss Saigon, Guys & Dolls, Peter Pan m.fl.) Herning Kongrescenter (Les Miserables, Beauty & the Beast, My Fair Lady m.fl). Siden 2007 har han været fast instruktør på Thorningegnens Friluftsspil, hvormed han er yderst kvalificeret til at påtage sig opgaven som instruktør hos Musicaliber Aalborg.

Se mere på Kim's hjemmeside: www.kimbrandt.dk

Kapelmester og vokalcoach Carsten Esbensen

I år er vi klar med en ny mand på posten som kapelmester og vokalcoach - dog er det ikke første gang, Carsten deltager i et Musicaliber-projekt, da han sidste år under "Guys and Dolls" var en bærende del af bandet, hvorigennem han kom i betragtning til opgaven.

Carsten er 34 år og uddannet bachelor i musik fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2012 med saxofon og sang som hovedfag. Pt. studerer han stadig på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han er i gang med sin kandidatuddannelse, hvor han har fag som orkesterledelse - herunder direktion, arrangement og pædagogik. Instrumentalt fordyber han sig pt. i barytonsaxofon. På det sidste år på kandidatuddannelsen skifter Carsten hovedfag fra saxofon til sang. Derfor ser vi i Musicaliber Aalborg det som et stort plus at have Carsten på denne post, da vi ikke alene får en kapelmester/vokalcoach, som brænder for arbejdet, men samtidig kan foreningen bidrage positivt til hans uddannelse og fortsatte udvikling indenfor musikken, hvilket jo er et af foreningens fornemmeste mål med det talentudviklende arbejde.

 Koreograf Kathrine Lundorff

Kathrine Lundorff er 26 år og uddannet fra Millennium Performing Arts i 2012 og har bred erfaring indenfor både teater og TV. Kathrine har 10 års danseerfaring indenfor stilarterne standard, latin og Rock´n´Roll, og er dermed godt kvalificeret til at varetage opgaven som koreograf på en forestilling som "Spring Awakening". Tidligere har Kathrine arbejdet på Musical Viborg som koreograf på deres opsætning af "Our House". Vi ser i Musicaliber Aalborg meget frem til samarbejdet med Kathrine, og håber at kunne bidrage positivt til hendes fortsatte udvikling i karrieren.

Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com