På jagt efter Mgala

2016-08-11 10:38
Hvor finder vi Den Eneste Ene? Musicaliber på jagt efter Mgala.
 
Der er knap gået 5 måneder, og nu starter en ny sæson hos Musicaliber. I de fem måneder har de pakket ”Chicago” væk, tømt Det Hem’lige Teater, fundet et nyt instruktørteam, fået valgt ny bestyrelse og sidst, men ikke mindst, valgt forestillingen til sæsonen 2016/2017. Musicaliber er en teaterforening, som aldrig ligger stille.
 
Den Eneste Ene kan betyde mange ting. Det kan være en ting, man altid har ønsket sig og et ønske som går i opfyldelse. Men for de fleste er Den Eneste Ene forbundet med kærligheden. Drømmen om at finde den person, man bare ikke kan leve foruden. Og det er netop det, som forestillingen Den Eneste Ene handler om: Kærlighed. Kærlighed til hustruen, kærligheden til barnet og den nye kærlighed, som man ikke troede man skulle finde. Denne følelse har Kim Fupz Aakeson transformeret fra Susanne Biers film til replikker, og med Jesper Winge Leisner og Thomas Helmig’s musik, er der lagt op til et brag af en forestilling. ”Vi glæder os utrolig meget til, at kaster os ud i arbejdet med Den Eneste Ene”, udtaler formand for Musicaliber Betinna Bjeldbak. ”Men det er også med lidt sommerfugle i maven, for filmen og handlingen er kendt at et stort publikum”.
 
Audition er lige på trapperne, men der mangler noget. Den helt bestemte Eneste Ene, som får læber til at smile og øjne til græde. Den Eneste Ene, som med et simpelt ord, sætter tyk streg under, at livet er en rutsjebane, og at det bare er om, at stige på og holde fast. Nemlig: alletiders sødeste pige, Mgala.
 
Musicaliber søger med lys og lygte efter to piger, som kan deles om at spille rollen som Mgala i forestillingen ”Den Eneste Ene”. Audition vil foregå fredag den 2. september kl. 16.00 på Skydebanevej 9 i Aalborg. ”Vi skal have det sjovt og lære hinanden at kende” siger instruktør Ronny Sterlø, ”… så pyt med, at man er lidt nervøs. Bare man har lyst og gåpåmod, så kommer det hele til at gå som en leg. Selvom prøverne på forestillingen begynder i september, regner vi først med at Mgala-pigerne skal kobles på fra januar. Vi er sikre på, at de perfekte Mgala’er sidder derude – nu skal vi bare finde dem”.
 
Så det er nu, kære forældre, at I skal til tasterne, for ”fuck” hvor bliver det sjovt. Tilmelding skal ske til formandmusicaliber@gmail.com senest den 31. august.
 
Faktaboks: Mgala er, ifølge manuskriptet på Den Eneste Ene, en pige på ca 7 år. Hun bliver adopteret fra Burkina Faso. Musicaliber søger to piger der kan ligne og spille rollen. Disse to skal deles om rollen og dermed spille halvdelen af forestillingerne hver.
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com