Audition og instruktørteam

2016-08-05 11:03
Så nærmer tiden sig for audition til musicalen 2017 Den Eneste Ene The Musical

Audition bliver afholdt d. 3. og 4. september. Tilmeldingen er nu startet og kunne du tænke dig at være med i denne fantastiske musical, kan du tilmelde dig audition her på vores hjemmeside under fanen Den Eneste Ene.

Vi håber at se mange både gamle og nye talenter til audition. Vi vil i den forbindelse gøre opmærksom på, at man IKKE er tilmeldt audition, før man har meldt sig til på hjemmesiden. Dette betyder også, at man ikke er meldt til, hvis man har valgt ”Jeg kommer” via vores Facebook-event.

På vores hjemmeside kan du læse mere om forestillingen som er bygget over Susanne Biers spillefilm ”Den eneste ene” fra 1999.

Årets kunstneriske ledelse består af:

Instruktør og koreograf: Ronny Sterlø
Ronny Sterlø arbejder til dagligt som skuespiller på Himmerlands Teater i Hobro. Han har været professionel skuespiller i snart 15 år og før den tid har han medvirket i et hav af musicals rundt omkring i landet. Blandt andet på Fredericia Teater, Aarhus Musikhus og selvfølgelig i Musicaliber Aalborg. Som instruktør har han for et par år siden instrueret Blood Brothers hos Musicaliber og har siden både lavet Oliver og Jorden Rundt i 80 Dage ved Skansespillet i Hals.

Kapelmester og vokalcoach: Johannes Rodh
Johannes Rodh er uddannet ”alt-mulig-musiker” fra Nordjysk Musikkonservatorium med hovedvægt på kor/ensembleledelse og basun. Han har sidenhen uddannet sig som organist, og arbejder til daglig ved Vesterkær Kirke i Aalborg, hvor han også er korleder. Johannes har spillet i orkesteret på Skansespillet i Hals, og har ligeledes været vocalcoach samme sted. Det er første gang at Johannes kaster sig ud i en forestilling hos Musicaliber.

Instruktører og bestyrelsen glæder sig til at byde jer alle sammen velkommen til et brag af et musicalprojekt.
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com