Billetsalget er startet.

2014-12-22 12:30
Billetsalget til Musicalibers 15 års jubilæumsforestilling er startet.

Skynd dig at sikre dig billet til årets største musicaloplevelse her.
 
 
Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice er en forestilling som bygger på den gammeltestamentelige fortælling om Jakob og hans sønner. Historie handler dog mest om Jacobs søn, drømmetyderen Josef, som skal stå meget igennem.

Historien tager sin begyndelse hos Jacob i det gamle testamente, som har 12 sønner, hvoraf hans favorit er Josef. Jacob giver Josef en farverig kåbe, som et symbol herpå, og dette gør de 11 andre brødre jaloux til sådan en grad, at de sælger Josef til Egypten. Her bliver han smidt i fængsel af Potiphar, hvis kone er mere end almindeligt interesseret i Josef.

Faraoen søger i mellem tiden drømmetydere til at tolke en foruroligende drøm. Og dette bliver Josefs redning – han kan nemlig tyde drømmene, som altid har et budskab. Som tak giver faraoen Josef hans frihed og gør ham til sin højre hånd. Josef formår hurtigt at blive en stor mand takket været sine drømmetydende evner. Samtidig med Josefs oprejsning mod tinderne lider hans familie derhjemme under hungersnøden, og de drager til Egypten i håb om mad og lykke. Hvad der herefter sker, må I vente med at erfare til i sidder i salen.

Den oprindelige forestilling er bygget op som et stort og humoristisk show. Musikken indeholder mange forskellige genre som pop, rock, calypso og country, men også helt klassiske musicalballader som kun Webber kan skrive dem.

I Musicalibers version vil publikum dog opleve noget andet. Forestilling indeholder forsat humor og show, men med et støre fokus på selve historien. Den oprindelige historie fra det gamle testamente indeholder en del mørke og ubehagelig passager. Dem ønsker vi at være tro mod. Vores instruktørteam har derfor lagt et stort arbejde i at få de alvorlige og dystre elementer fra den oprindelige fortælling frem i forestillingen, som sammen med de humoristiske passager giver en helstøbt og nærværende oplevelse.
 
Forestillingen opføres fra den 21. februar – 7. marts 2015
 
På Det Hem’lige Teater, Kjellerupsgade 20, 9000 Aalborg
 
Køb din billet her
eller gå til billet information her
 

Vi glæder os til at se jer.
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com