Julefrokost

2014-12-01 21:31
Kære Musicaliberfolk

På vegne af Musicalibers Festudvalg inviteres I til årets sidste fest – julefrokosten. Det kommer til at foregå fredag d. 12. december på skydebanevej nr. 9 fra kl. 18:00 og til kl. 02:00, hvor baren også har åbent fra og til.

Dette års dresscode er: Christmas Suit Up!
Med andre ord, bring julen til festen med
jeres påklædning.

Hvad er en julefrokost uden frokosten?
 
Tomme maver i hvert fald, og derfor skal vi selvfølgelig også have mad på bordet og en lille snaps til. Vi spiser kl. 18:30 og derfor vil det være en god idé at møde op fra kl. 18:00, så der er tid til at sætte maden op. I år har festudvalget besluttet, at det er et betalt sammenskudsgilde. Det betyder at I står for indkøb af maden og madlavningen, mens vi betaler jeres indkøb – Det vil sige i skal henvende jer til Erik fra festudvalget til festen med en kvittering, hvor jeres navn står bagpå.

Frokosten vil blive fyldt op med julehygge, julemusik, julestemning og julespas. Vi afholder pakkeleg, hvor alle gerne skal medbringe en indpakket gave til en værdi på 10,-. Hvis der er nogen af jer, som ønsker at lave et indslag til frokosten, må i gerne informere festudvalget, så vi kan finde plads til det. Ellers stiller festudvalget terninger, raflebægre og kort til rådighed gennem aftenen.

På Facebook har Musicaliber lavet begivenheden, som vi håber, at I vil tilmelde jer, så vi, såvel som jer selv, kan se hvor mange, der kommer og dermed også hvor meget mad, der skal laves. Gå direkte til eventtet HER.

Skulle det ske at I ikke er brugere af Facebook, er det også muligt at melde jeres ankomst på mailen: erik_easy@hotmail.com eller på sms til 24 63 12 37.

På begivenheden vil festudvalget have sat en ’poll’ op, hvor folk skal tilmelde sig diverse madposter, som vi i festudvalget vil sætte en max. grænse for antallet af madlavere på den post (Så vi undgår 15 fade med frikadeller). Af madvarer tænker vi rugbrød med alskens pålæg. Hvis nogle enkelte af jer ønsker at lave en hamburgerryg eller anden hovedretslignende mad, skal I selvfølgelig have lov til det, men læg det til den ’poll’ der er på Facebook.

Prisen for denne gemytlige fest er sølle 40,- for medlemmer og 80,- for ikke-medlemmer og så er der også råd til julegaver

S.U. 7. december

Vi glæder os til den helt store julehyggedag
Festudvalget
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com