Årets cast er fundet!

2014-12-01 21:26
Efter en fantastisk audition-weekend kan vi nu med glæde fortælle at castet til årets forestilling ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” er fundet.

Det har været svært at udvælge de 16 cast-medlemmer, da niveauet generelt har været utrolig højt. Vi håber derfor at se så mange så muligt igen til næste år.

Næste skridt er nu musikeraudition. Vi mangler stadig forskellige instrumenter og talentfulde musikere og det er ikke for sendt at komme med i orkestret. For mere info skriv til naestformandmusicaliber@gmail.com.

I år har vi også oplevet en fantastisk interesse i at deltage på forestillingen bag scenen. Flere udvalg er allerede godt i gang med arbejdet. Der er dog altid plads til flere, og vi hører meget gerne fra interesserede som kunne se en udfordring i forskellige arbejdsopgaver bag og foran de skrå brædder.

Husk også at Musicalibers Showkor starter op i denne uge. Koret øver fast torsdag aften. Alle er velkomne til at komme og opleve en prøvegang for at opleve hvad showkoret har at byde på. Læs mere om showkoret HER
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com